Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:llä on henkilö-, yhteisö ja kannatusjäseniä. Jäsentoiminta on vasta muotoutumassa, joten otamme vastaan ideoita ja ehdotuksia ruokakasvattajia kiinnostavasta toiminnasta!

Henkilöjäsenyys

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa ruokakasvatuksesta kiinnostunut. Lähetämme jäsenille pari kertaa vuodessa uutiskirjeen, johon kootaan ruokakasvatuksen uusimat kuulumiset. Lisäksi Ruukku järjestää ajoittain tapahtumia ruokakasvattajille, kuten seminaarin maaliskuussa 2019.

Liity jäseneksi: Liittymismaksu 25 € (ei vuosimaksuja)

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yhdistys, koulu tai päiväkoti. Yhteisöjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai Skype-yhteydellä. Lisäksi yhteisöjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista.

Liity jäseneksi: Yhteisöjäsenmaksu 100 € / vuosi

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Ruukun kannatusjäseneksi tuet Ruukun ruokakasvatustyötä. Kannatusjäsenmaksuja käytetään toiminnan kehittämiseen ja hankkeiden omarahoitusosuuksiin. Kannatusjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai Skype-yhteydellä. Lisäksi kannatusjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista. Kiitos tuestasi!

Liity jäseneksi: Kannatusjäsenmaksu 400 € / vuos

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu Ruukun verkkokaupassa. Maksun voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Mikäli haluat maksaa jäsenmaksun laskulla, lähetä maksajan tiedot (sähköposti tai verkkolaskuosoite) sähköpostilla info@ruukku.org. Laskuihin lisäämme laskutuslisän 5 €.

Kannattajajäsenet vuonna 2020

Vaasan oy

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK

SOK logo