Makukoulu_opas

KIRJAT

Alaluokkien Makukoulu – opettajan opas

Opas sisältää kolme eriasteista Makukoulu-osiota luokille 1-2, 3-4 ja 5-6. Tuntisuunnitelmissa on johdanto aiheeseen sekä tunnin tavoitteet. Tunnit rakentuvat testattujen harjoitusten ja opetuskeskusteluiden ympärille. Tehtävät soveltuvat myös aikuisille. 68 sivua, värikuvat. (2012)
Hinta 19,90 € (alv 0 %) + toimituskulut
Kirjan painos on myyty loppuun, mutta pdf-tiedoston voi tilata hintaan 14,90 € osoitteesta info@ruukku.org

Yhdistetty opettajan opas + Ruokamaailman ääniä -cdOpas_ja_cd

Alaluokkien Makukoulu – opettajan opas + cd. CD:llä 15 erilaista ruuanvalmistukseen ja ruokailuun liittyvää ääninäytettä. Liittyy Makukoulu-oppituntien kohtaan ”Kuuloaisti”. CD soveltuu myös aikuisille. (2012)
Hinta 24,90 € (alv 0 %) + toimituskulut

Kirjassa esitellään 50 osallistavan tehtävän avulla, miten monenlaisiin elämänalueisiin ruoka liittyy. Niiden avulla voidaan monipuolistaa mm. äidinkielen, historian, luonnontiedon, kuvataiteen, musiikin ja kotitalouden opetusta. Soveltuu myös kerhoihin sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan. PS-kustannus. 148 s, mustavalkokuvat, koko A4. (2013)
Hinta 39,90 € (alv 0 %) + toimituskulut
TARVIKKEET

 

CD:llä 15 erilaista ruuanvalmistukseen ja ruokailuun liittyvää ääninäytettä. Liittyy Makukoulu-oppituntien kohtaan ”Kuuloaisti”. CD soveltuu myös aikuisille.
Hinta 9,90 € (alv 0 %) + toimituskulut

 

 

 

Paksuihin lautasliinoihin painettu neljän laulun sanat laulettavaksi alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan jälkeen sekä pöydästä noustua. Koko 40×40 cm, pakattu 25 kpl pakkauksiin. Soveltuvat sekä lapsille että aikuisille.
Hinta 4,90 € / paketti (alv 0 %) + toimituskulut

IMG_0307 (1)Hajupullot

Paketti sisältää 2 x 5 pulloa, joissa vaihtelevat hajunäytteet. Lisäksi mukana vaihtopusseja, joiden avulla voi itse helposti tehdä erilaisia hajunäytteitä.

Hinta: 34,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

 

IMG_6673 (1)Tunnustelupussit

Paketti sisältää viisi (5) värikästä ja kestävää kangaspussia, joissa kuminauha pussin suussa. Pusseihin voi sujauttaa haluamansa ruoka-aineet tai ruuanvalmistusvälineet. Pussit voi pestä pesukoneessa 60° asteessa.

Hinta: 29,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

 

IMG_6714 (1)Maistelupaketti

Paketti sisältää viisi (5) maistelualustaa, viisi (5) pientä vesimaljaa, hammastikkuja sekä makunäytteet (hapan, karvas ja umami). Makunäytteet makealle ja suolaiselle valmistat helposti sokerista ja suolasta. Maistelualustat ovat konepesun kestäviä.

Hinta: 39,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

 

Materiaalien tilaus sähköpostitse: info@ruukku.org

Ilmoita viestissä tilattavat tuotteet ja määrä, tilaajan yhteystiedot, toimitusosoite ja laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite).

Toimituskulut 10 € + postituskulut postin hinnaston mukaisesti.

Tietosuojaseloste