KIRJAT

Uudistettu painos! Makukoulu – opettajan opas alakouluun

Opas sisältää kolme eriasteista Makukoulu-osiota luokille 1-2, 3-4 ja 5-6. Makukoulu perustuu aistilähtöiseen sapere-menetelmään. Tuntisuunnitelmissa on johdanto aiheeseen sekä tunnin tavoitteet. Tunnit rakentuvat testattujen harjoitusten ja opetuskeskusteluiden ympärille. Tehtävät soveltuvat myös aikuisille. 64 sivua, värikuvat. (2018)
Hinta 24,90 € (alv 0 %) + toimituskulut

Kirjassa esitellään 50 osallistavan tehtävän avulla, miten monenlaisiin elämänalueisiin ruoka liittyy. Niiden avulla voidaan monipuolistaa mm. äidinkielen, historian, luonnontiedon, kuvataiteen, musiikin ja kotitalouden opetusta. Soveltuu myös kerhoihin, esiopetukseen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan. PS-kustannus. 148 s, mustavalkokuvat, koko A4. (2013)
Hinta 39,90 € (alv 0 %) + toimituskulut
ALE! Hinta nyt vain 29,90 € + toimituskulut
TARVIKKEET

Hajupullot

Paketti sisältää 2 x 4 pulloa, joissa vaihtelevat hajunäytteet Makukoulu ja sapere-harjoituksiin. Lisäksi mukana vaihtopusseja, joiden avulla voi itse helposti tehdä erilaisia hajunäytteitä.

Hinta: 29,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

Tunnustelupussit

Paketti sisältää neljä (4) värikästä ja kestävää kangaspussia Makukoulu- ja sapere-harjoituksiin. Pusseihin voi sujauttaa haluamansa ruoka-aineet tai ruuanvalmistusvälineet. Pussin suussa on kuminauha. Pussit voi pestä pesukoneessa 60° asteessa. Pussit on ommeltu Suomessa!

Hinta: 29,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

IMG_6714 (1)Maistelupaketti

Paketti sisältää viisi (5) maistelualustaa, viisi (5) pientä vesimaljaa, hammastikkuja sekä makunäytteet (hapan, karvas ja umami). Makunäytteet makealle ja suolaiselle valmistat helposti sokerista ja suolasta. Maistelualustat ovat konepesun kestäviä. Maistelupaketteja voidaan hyödyntää Makukoulu- ja sapere-harjoituksissa.

Hinta: 39,90 € / setti (alv 0 %) + toimituskulut

CD:llä 15 erilaista ruuanvalmistukseen ja ruokailuun liittyvää ääninäytettä.
Hinta 9,90 € (alv 0 %) + toimituskulut

Paksuihin lautasliinoihin painettu neljän laulun sanat laulettavaksi alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan jälkeen sekä pöydästä noustua. Koko 40×40 cm, pakattu 25 kpl pakkauksiin. Soveltuvat sekä lapsille että aikuisille.
Hinta 4,90 € / paketti (alv 0 %) + toimituskulut

Materiaalien tilaus sähköpostitse: info@ruukku.org

Ilmoita viestissä tilattavat tuotteet ja määrä, tilaajan yhteystiedot, toimitusosoite ja laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite).

Toimituskulut 10 € + postituskulut postin hinnaston mukaisesti.

Tietosuojaseloste