Tilaa työpaikallesi, kaveriporukalle tai vaikkapa lapsellesi Makukoulu®-tilaisuus tai -koulutus. Ruukku ry järjestää Makukouluja alla olevien pakettien mukaisesti tai tilaisuus voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan. Lisäksi Ruukku järjestää luentoja Makukoulu- ja ruokakasvatusaiheesta.

Makukoulu®-koulutuspaketti kasvatus- ja hoitoalan ammattilaisille

Koulutus tutustuttaa Makukoulu-menetelmään ja sen hyödyntämismahdollisuuksiin monitieteisestä näkökulmasta sekä antaa välineitä Makukoulun käyttöönottoon omassa työyhteisössä. Koulutuksen suorittaneet saavat Makukoulu-ohjaajatodistuksen. Soveltuu loistavasti esimerkiksi kasvatus- ja hoitoalan ammattilaisille oman työn tueksi ja kehittämiseksi. Koulutukseen sisältyy kattavat koulutusmateriaalit.

  • Kesto: 6-7 h
  • Osallistujamäärä 10-20 hlö
  • Hinta: alk. 1090 euroa (alv 0%) + kouluttajien matkakulut (pääkaupunkiseudun ulkopuolelle)

Makumatkalla hyvään syömiseen

Soveltuu erinomaisesti kokous-, koulutus- ja virkistyspäiviin sekä virkistäväksi ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin, kuten pikkujouluihin, kesäjuhliin tai henkilöstön palkitsemiseksi. Toiminnallisuuden ja keskustelujen avulla pureudutaan mm. seuraaviin teemoihin: miten maut muodostuvat, aistien käyttö ruokaillessa, tietoinen ja hyvinvointia tukeva syöminen. Havainnollistavien tehtävien avulla tutustutaan eri aisteihin.

  • Kesto: 2-3 h
  • Max. osallistujamäärä 40 hlö
  • Hinta: alk. 890 euroa (alv 0%) + kouluttajien matkakulut (pääkaupunkiseudun ulkopuolelle)

Makukoulu®-menetelmä ruokakasvatuksessa -luento

Luentoa voidaan räätälöidä tilaajan ja kohderyhmän tarpeen mukaan.

Lisätiedot ja tilaukset: info@ruukku.org / 040 526 8475